Starity

Klipet forgattak a VS-angyalok

2013. december 05. 22:10   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December 3-án került fel a Victoria's Secret hivatalos oldalára az a videó, melyben az angyalok Taylor Swift I Knew You Were Trouble videoklipjét dolgozták fel.

hirdetés
Klipet forgattak a VS-angyalok

November 15-én, pénteken rendezték meg a Victoria's Secret Fashion Show-t, melyen a Fall Out Boy és más neves bandák mellett Taylor Swift is részt vett – persze csak mint fellépő.

Talán ez késztette arra  Candice Swanepoel mellett Lindsay Ellingsont, Alessandra Ambrosiót, Adriana Limát, Lily Aldridge-t, Doutzen Kroest és Behati Prinsloót, hogy készítsenek egy újabb, kicsit VS-stílusú videót a fiatal énekesnő I Knew You Were Trouble című számához, hogy támogassák a közelgő divatbemutatót, amit a CBS által láthatunk majd Magyarországon is december 10-én.

„Az angyalok egy kicsit szüneteltették a divatbemutató-próbákat, hogy megmutassák saját stílusukat Taylor Swift ütemeire. Lindsay Ellingsonnal, Alessandra Ambrosóval, Candice Swanepoellel, Adriana Limával, Lily Aldridge-dzsel, Doutzen Kroeszal és Behati Prinsloóval. Nézd meg, ahogy Taylor előadja ezt a kifutón a 2013-as Victoria's Secret Fashion Show-n december 10-én a CBS-en.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek