Starity

Balogh Edináék már a következő gyermeket tervezik

2013. december 05. 21:09   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Balogh Edina és zeneszerző férje életét teljesen megváltoztatta alig fél évvel ezelőtt érkező kisfiuk, Noel. Természetesen ezt nem bánják, sőt, már a kistestvéren gondolkoznak.

hirdetés
Balogh Edináék már a következő gyermeket tervezik

Balogh Edina, a Barátok Közt sztárja fél éve adott életet kisfiának, Noelnek, de már az új jövevényen gondolkoznak férjével. Mikor a világra jött gyermekük, azt mondták, fenekestül felforgatta az életüket.

Az első nap, amikor hazaérkeztünk, kezdődött a káosz. Akkor volt az, hogy azt sem tudtam, mihez nyúljak. Sírt a gyerek, kapkodtam, ideges voltam, nem tudtam, hogy miért sír, hogy én rontottam-e el valamit, vagy aggódtam, hogy biztos nincs elég tejem. De hát ezzel gondolom minden szülő így van első gyereknél – mesélte el élményeiket a büszke anyuka.

A zűrök mellett persze élvezik a kisfiúval töltött minden percet és már abban is biztosak, hogy lesz kistestvére. Az apuka, Som Krisztián sejtelmesen reagált erre: „Amikor a gólya megérkezik.” Edina viszont szerencsére kicsit bővebb volt és elmondta, hogy egyelőre ne várjuk a picit: Szeretnénk mindenképpen kistestvért, de most még csak Noelre figyelünk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek