Starity

Videóval emlékeznek kollégái Paul Walkerre

2013. december 05. 22:10   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt hét rendkívül kemény hét volt a Halálos Iramban családjának és rajongóinak, de a népszerű széria megtalálta a módját, hogy halhatatlanná tegye Paul Walker munkáját.

hirdetés
Videóval emlékeznek kollégái Paul Walkerre

A film hivatalos YouTube-oldalán tettek közzé egy videót, amelyben visszaemlékeznek a színész legjobb pillanataira. A jelenetek vetítése közben P. Diddy dala, a Coming Home szól.

Paul a beépült ember, Brian O'Conner szerepét játszotta el a népszerű Halálos Iramban szériában, ami világszerte 2,3 milliárdot hozott a konyhára, 2001-től kezdve.

„A legfontosabb dolog az életemben, hogy mindig azokkal az emberekkel legyek, akikkel itt és most vagyok. Salute, mi familia – jelentette ki a megemlékezésben Dominic Toretto, akit Vin Diesel formál meg. A színész rettentően hiányolja kollégáját és egyben legjobb barátját, Twitter-profilját pedig a tragédia óta felfüggesztette, a gyász miatt.

Paul múlt héten, szombaton délután tartott hazafele barátja új autójával, egy általa megrendezett jótékonysági rendezvényről, azonban tragédia lett a vége. Az autó nekicsapódott egy oszlopnak, majd rögtön kigyulladt, később fel is robbant. Rengetegen gyászolják és hiányolják a színészt, többek között a barátai és korábbi kollégái is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek