Starity

Paul Walker fiatal szerelmeseken segített

2013. december 06. 22:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy Santa Barbara-i ékszerész nemrég hozta nyilvánosságra, hogy a november 30-án elhunyt Paul Walker hogyan segített egy rászoruló szerelmespáron.

hirdetés
Paul Walker fiatal szerelmeseken segített

Néhány évvel ezelőtt, a karácsonyi ünnepek idején Irene King éppen az ékszerüzletben tett-vett, amikor az egyik asszisztens megbökte: „Ott van Paul Walker.”

A Fast and Furious sztárja ugyanakkor vásárolgatott az üzletben, amikor egy katona, aki éppen akkor töltötte le az iraki szolgálati idejét és a menyasszonyával éppen eljegyzési gyűrűt kerestek maguknak. „A fiatal nő meglátott valamit, ami nagyon nagyon tetszett neki, de a vőlegénye azt mondta neki: »Édesem, ezt nem engedhetjük meg magunknak«” – emlékezett vissza King.

Az a bizonyos ékszer egy tízezer dollárt érő gyűrű volt. Walker éppen a közelben állt és fültanúja volt a beszélgetésnek.

„[Walker] odahívta az üzletvezetőt és azt mondta: ‘Hmm, azt a gyűrűt, amit azok az emberek nézegetnek éppen, írja a számlámra.’ Majd nem sokkal később egyszerűen távozott.”

Amikor a pár megkérdezte, kinek köszönhetik meg az ajándékot, az üzletvezető közölte, hogy az illető névtelen szeretne maradni. King és az ékszerüzlet alkalmazottjai majdnem egy évtizedig megtartották a titkot, de a színész halála után úgy döntöttek, hogy nyilvánosságra hozzák, hogy a világ tudjon a jószívűségéről.

„Hogy egy vadidegen ember ilyen dolgot tegyen – egyszerűen hihetetlen”fűzte hozzá King.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek