Starity

Thalía csillagot kapott Hollywoodban

2013. december 07. 07:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnapelőtt a szépséges mexikói énekesnőt is megtisztelték a csillaggal Hollywoodban. A ceremóniát a Youtube-on élőben lehetett követni.

hirdetés
Thalía csillagot kapott Hollywoodban

Thalía az első mexikói énekes, akit az a megtiszteltetés ért, hogy csillagot kaphatott a híres hollywoodi Walk of Fame-en. A csillagavató ceremóniára december 5-én, helyi idő szerint délelőtt 11:30 perckor – magyar idő szerint 20:30-kor – került sor, melyet a rajongók élőben is követhettek a Hollywood Walk of Fame hivatalos YouTube-csatornáján.

A gyönyörű és korát meghazudtoló formában lévő 42 éves énekesnő elegáns, szexi fekete estélyiben jelent meg a helyszínen fehér kabátban, köszönőbeszédet mondott, pózolt a csillag felett és fényképezkedett is a rajongókkal.

„Ma nagyon vidám nap van! Ma megkapom a csillagom a hollywoodi Hírességek sétányán! Köszönöm, hogy ti vagytok a legjobb rajongók a világon!” – lelkendezett a latin sztár a ceremónia előtt a hivatalos Facebook-oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek