Starity

Grammy 2014: íme a jelöltek!

2013. december 07. 15:03   |   Szerző: egon96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyilvánosságra hozták az a zene világ Oscarjának tartott Grammy-díj 2014 jelöltjeit.

hirdetés
Grammy 2014: íme a jelöltek!

A jelölteket egy egy órás koncert-show keretén belül jelentették be Los Angelesben, melyet a CBS tévéhálózat is közveített előben.

Idén a legtöbb jelöléssel Jay-Z amerikai rapper büszkélkedhet, szám szerint kilenccel. Majd őt követi Justin Timberlake, Kendrick Lamar, Pharrell Williams és a Macklemore & Ryan Lewis duó hét-hét jelöléssel.

Az év felvételéért igazi nyári himnuszok versengenek. Jelen van Daft Punk & Pharrell Williams slágere, a Get Lucky, a  Robin Thicke, T.I. & Pharrell által énekelt Blurred Lines, vagy épp az idei év egyik legnagyobb durranása, a Bruno Mars Locked Out Of Heaven című slágere.

A jelöltek listáján találkozhatunk még Pink nevével, aki az év dala kategóriában bérelte ki a nevét a Just Give Me a Reason című dalával, Katy Perryvel, Lordeval és pár kategóriában Lana Del Rey neve is felbukkan.

A 2014-es Grammy-díjak átadása január 26-án kerül átadásra, addig is Grammy hivatalos oldalán fellelhető a teljes lista, ahol Bartók Béla neve is megjelenik a klasszikus zene kategóriában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek