Starity

Sztárban sztár: Bereczki Zoli nyerte a versenyt

2013. december 07. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

8 héttel ezelőtt kezdődött a Sztárban sztár című péntek esti show, amit tegnap Bereczki Zoltán nyert meg.

hirdetés
Sztárban sztár: Bereczki Zoli nyerte a versenyt
Fotó: Végh István

Nyolc héten keresztül küzdöttek a versenyzők a bennmaradásért, az öt legjobban alakító énekes pedig nem más volt, mint Biga, Szandi, Nótár Mary, Varga Viktor és Bereczki Zoli. A szereplők ezúttal két előadással is készültek.

Az első körben Biga énekelt Oroszlán Szonja társaságában, mint Bebe, Varga Viktor Kyle Miouge bőrébe bújt, Bereczki Lang Györgyi szerepét vette át a Pa-Dö-Dő másik felével, Falusi Mariannal, Nótár Mary egy Pussycat Dolls-számot adott elő, míg Szandi Korda Györgyöt alakította Balázs Klárival.

A második körben Biga  Paul McCartney lehetett, Varga Vikor Dobrády Ákos, Bereczki Zorán slágerét énekelte el, Nótár Marynek rappelnie kellett, mert L.L. Junior bőrébe bújtatták, míg Szandi egy csini kis télanyóvá változott, hiszen az All I Want for Christmas című számot adta elő.

Mivel a zsűri ezen az estén nem pontozott, a nézők döntötték el, hogy ki legyen a nyertes. Ötödik helyezést ért el Biga, negyedik lett Varga Viktor, harmadikként ért célba Nótár Mary, rajta kívül dobogós lett még Szandi is, Bereczki Zoltán pedig osztatlan sikert aratott.

Az énekes egy arany szoborral lett gazdagabb, egy kétszemélyes utazást nyert a Török riviérára, valamint 2 millió forintot is, melyet jótékony célra ajánlott fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek