Starity

Kendall Jenner és Harry Styles együtt?

2013. december 07. 21:09   |   Szerző: bitchina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction énekese általában az év vége felé mindig szerez magának barátnőt. Egy évvel ezelőtt még Taylor Swifttel való kapcsolata miatt volt hangos a sajtó, most viszont a gyönyörű Kendall Jennerrel van igen jó viszonyban.

hirdetés
Kendall Jenner és Harry Styles együtt?

A modell a múlt hónapban ünnepele 18. születésnapját, majd pár héttel később a One Direction szívtiprójával hozták össze, mivel a srác vacsorázni vitte Kendallt, viszont az énekes erősen cáfolta, hogy randi lett volna. Hasonlóan magyarázkodott a randiról Kendall is, aki csak barátinak írta le kapcsolatukat.

Tengap viszont paparazzók jóvoltából megtudhattuk, hogy Harry éppen abból a New York-i hotelből távozott, amiben Kendall szállt meg, pár perce pedig újabb képek kerültek napvilágra, melyeken már a két fiatal együtt távozik a szállodából.

Tényleg van valami a két fiatal között? Vagy csak egy egyszerű barátság az egész? Idáig még egyikük sem nyilatkozott az újabb fejleményekről, de a Directionerek máris hadban állnak és erős megjegyzéseket tesznek Harry állítólagos új barátnőjére.

Fotók: SplashNewsOnline.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek