Starity

Kétórás évadfináléval zár a Sleepy Hollow

2013. december 08. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január 20-án ér véget a FOX sikerszériájának első szezonja egy duplaepizóddal.

hirdetés
Kétórás évadfináléval zár a Sleepy Hollow

A Sleepy Hollow első éve január huszadikán véget ér – a Fox csatorna úgy döntött, az utolsó két epizódot egy este folyamán sugározza, hiszen, ahogy a készítők ígérik, a hajunk is égnek áll majd!

A csatorna sajtónyilatkozata alapján a kétórás epizód este nyolctól veszi kezdetét, Ichabod (Tom Mison) és Abbie (Nicole Beharie) felfedeznek egy titkot George Washington Bibliájának oldalai közt, és rájönnek a halálának sokkoló okára. Eközben Irving (Orlando Jones) egy lehetetlen döntéssel drasztikusan megváltoztatja saját és családja életét.

A második epizódban, amely kilenc órakor startol, a jó és gonosz fog szembeszállni egymással – áldozatokat kell hozni, világok találkoznak, próbára tétetik a hűség, és Álmosvölgy sosem lesz ezt követően ugyanolyan.

A sorozatot egyébként már a harmadik epizód után berendelték második évadra, amely tizenhárom részből fog állni, de a szóbeszédek alapján, ha továbbra is ilyen sikeresen teljesít, talán 20-24 epizódos évadot kapunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek