Starity

Miss International: Ötvös Brigitta az egyik esélyes

2013. december 09. 16:04   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brigi, aki a Miss International nemzetközi döntőjén képviseli hazánkat, több internetes fórumon az elsők között van.

hirdetés
Miss International: Ötvös Brigitta az egyik esélyes
Fotó: Miss International

Az idei Miss International Hungary, a 21 éves Ötvös Brigitta kedden érkezett meg a nemzetközi döntő helyszínére, Tokióba, ahol december 17-én a tavalyi győztes, a japán származású Ikumi Yoshimatsu megkoronázza majd az új királynőt.

A nemzetközi fórumok szerint Brigi az egyik legesélyesebb lány a koronára. Az egyik honlapon indított szavazáson például maga mögé utasította a többi indulót, de mellette még nagy népszerűségnek örvend Miss Venezuela, Miss Ukrajna, Miss Lengyelország és Miss Hollandia is.

Brigi egy nagyon fárasztó, tizenkilenc órás repülőút után érkezett meg a japán fővárosba, a szobatársa Miss Izland lett. „Az első napunk pihenéssel, ismerkedéssel telt. Az ennivaló kicsit furcsa, nehéz megszokni a japán ételre való átállást. A szálloda viszont gyönyörű, hatalmas parkkal van körbevéve, ahol tavacska és japán kuckók vannak. Kész élvezet végigsétálni a parkban!” – számolt be Brigi a Blikknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek