Starity

Bozsek Márk a Barátok Köztöt is elhagyja

2013. december 10. 05:05   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenkit megdöbbentett a hír, mikor megtudtuk, hogy Bozsek Márk kiszállt az X-Faktorból. Akkoriban még teljes gőzzel forgatott a Barátok Közt stábjával, most viszont úgy néz ki, hogy a sorozatot is otthagyja.

hirdetés
Bozsek Márk a Barátok Köztöt is elhagyja
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Nem mostanság fog lekerülni az RTL Klub képernyőjéről Bozsek Márk, hiszen a Barátok Közt készítői hónapokkal előbbre dolgoznak. A színész-énekes azonban már nem sokáig lesz tagja a csapatnak, hiszen ha a Szabit alakító x-faktoros szerződése lejár, nem fogja meghosszabbítani.

„Való igaz, többször gondolkoztam már azon, hogy külföldön folytassam az életemet. Szeretek világot látni, és mivel a családommal hosszasan éltem Portugáliában, nem is félek attól, hogy valahol máshol kezdjek új életet” – mondta a Blikknek Márk.

Már nem először fordult meg a fejében, hogy otthagyja a sorozatot, hiszen mikor a karaktere Japánba utazott, a színész azt fontolgatta, hogy kiköltözik Angliába a szüleivel.

Egyelőre még semmi sem biztos, bár nagyon úgy néz ki, hogy Márk nem fogja meghosszabbítani a szerződését, hiszen másban is szeretné kipróbálni magát.

„Egy karriermódosításon ment keresztül, amelyben nem minden úgy sikerült, ahogy eltervezte, tökéletesen megérteném, ha szükségét érezné egy kis pihenésnek” – nyilatkozta a Barátok Közt producere, Kalamár Tamás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek