Starity

2014-ben jön a harmadik A Nagy Duett

2013. december 09. 20:08   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A péntek esti Sztárban sztár döntőjében jelentette be Friderikusz Sándor, hogy 2014-ben újból jön A Nagy Duett. A műsort a nézők a SuperTV2-n láthatják majd.

hirdetés
2014-ben jön a harmadik A Nagy Duett
Fotó: TV2

2014. február 9-én indul el A Nagy Duett a SuperTV2-n. A műsorvezető Liptai Claudia lesz Till Attila társaságában. Clau mostanában nem igazán pihent, nemrég a Mr és Mrs házigazdája, most pedig hónapokon át a Sztárban sztár zsűrije volt.

A Blikk megkereste a TV2 sajtófőnökét, aki meg is erősítette a hírt. „Az év első felében indulunk majd A Nagy Duettel, amelynek valóban Liptai Claudia lesz a műsorvezetője, mégpedig Tillával” – mondta Koltay Tamás.

Természetesen Liptai is nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. Elmondása szerint szereti ezeket a munkákat csinálni, mert sok ember van, akinek csak a TV az egyetlen kikapcsolódási lehetősége, és ha őket egy-két órára kikapcsolja, annak örül. Persze azt is hozzátette, hogy fontos számára, hogy a magánélete és a munkája ne keveredjen, mert neki a legfontosabb a kislánya és szeretné megteremteni neki a nyugodt életet.

„[...] a legfontosabb az, hogy a kislányom azt érezze, hogy neki egy tökéletesen átlagos anyukája van, aki reggelente elviszi az iskolába, délután elhozza onnan, és aki együtt tanul vele, és ott ül a lelátón minden versenyén.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek