Starity

Szabó Zsófi Télanyuként segített Hajdúéknak

2013. december 10. 14:02   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igazi hagyománnyá vált a Hajdú családban, hogy Szabó Zsófival közösen ünneplik a december 6-át, már csak azért is, mert Dávidka valósággal imádja a szőkeséget.

hirdetés
Szabó Zsófi Télanyuként segített Hajdúéknak
Fotó: Blikk

Szabó Zsófi életére nagy hatással van a Hajdú család, hiszen Sarka Kata a legjobb barátnője, ráadásul kisfiuk, Dávidka a keresztfia. Ha másért nem, ezek a tények miatt is segít Zsófi a családnak a Mikulás-ajándékok elrejtésében. A két gyermek, Noncsi és öccse már csütörtökön nagyon várták a Mikulást.

Noncsi már napközben kipucolta az összes cipőt, és úgy várta a Mikulást. Nagy öröm volt, amikor meglátták reggel a belerejtett ajándékokat" – kezdte az anyuka, majd így folytatta a Blikkenk: „Már három éve az a szokás nálunk, hogy Zsófi átjön, és miután elaludtak a gyerekek, Petivel együtt, hárman elhelyezzük az ajándékokat. A cipőikben reggel apró meglepetést találtak, de este megérkezett a Télapó, aki meghozta a többi ajándékot, amely a gyerekek leveleiben szerepelt. Noncsi világítós farkú pónilovat és egy világítós karkötőt kért, Dávidka pedig gördeszkát és kamiont.

Zsófi Facebook-oldalára – ahova egyébként mindig kiírja, mennyire imádja keresztfiát – is feltöltött egy képet, amin éppen barátnőjével pakolgatják az ajándékokat. Tegnap este segítettünk a Mikulásnak. Remélem ma reggel nagy lesz az öröm Noncsinál és Dávidnál.

Fotók: Facebook/Szabó Zsófi, Hajdú Péter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek