Starity

Klippremier: Maite Perroni – Eclipse de Luna

2013. december 10. 14:02   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi nap folyamán látott napvilágot Maite Perroni legfrissebb klipje, mely az azonos címet viselő nagylemezen kapott helyet.

hirdetés
Klippremier: Maite Perroni – Eclipse de Luna

Csodálatos képi világgal örvendeztette meg rajongóit az énekes-színésznő, ugyanis a legújabb videójában rajta kívül két gyönyörű ló látható, és a tengerpart sem utolsó látvány. Aki jól megfigyeli a klipet, rájöhet, hogy a fekete és a fehér patás, az éj-világosság kettősét mutatja be, illetve észrevehető benne a szenvedély nagysága is.

A két szereplő – Maite és klipbeli szerelme – jól bemutatja ezt az érzést. Sőt, hogy valóban az előbb említett kettősséget szimbolizálja, Maite fehér, férfipartnere pedig fekete ruhában mutatkozik meg.

Az Eclipse de Luna az idén megjelent azonos címet viselő korongon található, melyről már láthattuk a Tu y Yo című dalhoz készült klipet is, amit eddig több mint 15 millióan látták, így reménykedhetünk benne, hogy a mostani is hasonló sikerekre számíthat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek