Starity

TrevorLIVE 2013: a legjobban öltözöttek

2013. december 11. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is lezajlott a jótékonysági gála és koncert, ahol most a Glee-ből ismert Jane Lynchet tüntették ki.

hirdetés
TrevorLIVE 2013: a legjobban öltözöttek

A sztárok idén is kitettek magukért, hogy a jótékonysági TrevorLIVE shown tündökölhessenek a vörös szőnyegen – ki szexibb, ki szerényebb ruhában.

Idén a Glee-ből ismert Jane Lynchet tüntették ki, aki a vörös szőnyegre egy visszafogott, fekete kosztümöt viselt, hozzáillő tűsarkúval és fekete blúzzal.

A Glee másik üdvöskéje, Naya Rivera is feltűnt partnerével, Big Seannel. Az énekes és színésznő egy érdekes, barna bársony darabot választott Donna Karentől, míg párja hasonló anyagból, csak kéket.

Chris Colfer kollégiával ellentétben egy nagyon elegáns, klasszikus fekete öltönyt választott, és azt kell mondanunk, megjelenése kifogástalan volt.

A Glee legújabb üdvöskéje, Adam Lambert, most éppen egy visszafoghatónak nem éppen nevezhető Anthony Franco- egyedi öltönyben mutatkozott, amellyel leginkább egy kellemes tavaszi napot idézett. Választásáról a következőt mondta: „Rögtön megtetszett, mert annyira más volt, nem éppen hétköznapi. Szerintem nagyon király.”

Amber Riley tökéletesen választotta alakjához ezt a fekete Chanel-darabot, amihez passzolt kiegészítője és a haja is. Összességében nagyon sikkesen festett!

Jenna Ushkowitz BCBG-től választott a Trevor vörös szőnyegére, és azt kell mondanunk, a színésznő roppant bájos volt, és a ruha tökéletesen illett alakjához.

Nina Dobrev érdekes választott ezzel az üde, kék darabbal, amivel egészen biztosan beragyogta a felhős Los Angelest.

Fergie most Emanuel Ungarótól választotta ezt a napsütést idéző, krémsárga minit, amelyhez tökéletesen passzolt hajszíne és magassarkúja.

A Versacével sosem lőhetsz mellé, és ezt Kat Graham is tudja. Ügyesen választott ezzel az overállal, melyhez remekül illett aranyszínű cipője. A sminket most talán kicsit túlzásba vitték, de összességében csinos volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek