Starity

Hivatalos: Sebastian Vettel apa lesz

2013. december 10. 19:07   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a német bajnok és barátnője első közös gyermeküket várják.

hirdetés
Hivatalos: Sebastian Vettel apa lesz

A Bunte című lap hozta le elsőként a hírt, miszerint Sebastian Vettel barátnője, Hanna Prater várandós. A gyanúra az adott okot, hogy Hanna nem jelent meg pénteken az FIA díjátadó ünnepségén, amire a német sajtó magyarázatot keresett. Természetesen a legtöbben pletykának tekintették az egészet, de a mai nap során Vettel sajtófőnöke megerősítette az információt, sőt Vettel is megszólalt, elmondta, hogy nagyon örülnek a babának, de nyugalmat szeretnének, és megkérte a sajtót magánéletének tiszteletben tartására.

Nemrég már az a hír és felreppent, hogy Sebastian hét év után megkérte barátnője kezét, de erre akkor még nem reagált a magánéletét egyébként is nagyon védő német sztár, azonban ez nem lenne meglepő, sőt a Bild szerint még a baba születése előtt össze is házasodnak!

Hanna és Sebastian még a középiskolában ismerkedtek meg, kapcsolatuk azóta kiegyensúlyozottnak tűnik. Kapcsolatuk nem nagyon került a címlapokra, Vettel elmondása szerint ők csupán egy hétköznapi pár. Hanna egyébként divattervezőként tevékenykedik, ritkán látni őt versenyeken.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek