Starity

Kokaint csempészett Demi Lovato!

2013. december 15. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato már évekkel ezelőtt beismerte, hogy drog- és alkoholproblémákkal is küzdött, ám mostanáig sosem beszélt róla részletesen. Most viszont megtörte a csendet, és édesanyja, Dianna társaságában az Access Hollywood riporterének mesélt a sokkoló részletekről.

hirdetés
Kokaint csempészett Demi Lovato!

„Nagyon, nagyon jó vagyok az emberek manipulálásában, és ez az, amit a betegségem alatt is tettem, minden körülöttem lévőt átvertem. Volt időszak, amikor folytattam a hazudozást, így kívülről úgy látszott, minden rendben van” – kezdett bele mondandójába a 21 éves énekesnő.

Demi akkor ment a legmesszebb, amikor rájött, bárhol képes használni a tudatmódosító szereket, nem számított, épp hol van.

„Ez olyasvalami, amiről korábban nem beszéltem. Képes voltam a kábítószerhasználatomat elrejteni úgy, hogy becsempésztem a drogot. Egy teljes órát sem bírtam ki kokain nélkül, képes voltam a repülőgépekre is felvinni. Megvártam, míg mindenki elment aludni, vagy besurrantam a fürdőszobába, és ott tettem. Később nehézzé vált, mert volt velem egy józanságomat felügyelő személy, aki a nap 24 órájában figyelt és velem lakott, de előle is képes voltam elrejteni.”

Az, hogy a megállapítottnál súlyosabb problémák vannak nála, 19 éves korában derült ki, egy üveg által.

„A reptérre tartottam, és volt egy sprite-os üvegem tele vodkával, és még csak reggel kilenc volt, és hánytam a kocsiban, és ez éppen azelőtt volt, hogy visszamentem volna LA-be a józan házba, ahol éppen laktam... Minden segítségem megvolt az ég világon, de nem akartam – tekint vissza. – Amikor elértem azt a pillanatot, akkor már nem volt olyan jó móka egyedül csinálni. Még soha nem beszéltem ezekről a dolgokról úgy igazán... nem is tudom, hogy ezt meg kellene-e osztanom.”

„Azt hiszem, hogy 19 éves voltam, amikor volt egy olyan pillanatom, hogy: »Úristen... ez tipikus alkoholista viselkedés. Nem mehet ez így tovább, fiatal vagyok és lázadó, és jól érzem magam«, olyan volt, hogy »Hűű, egyike vagyok AZOKNAK az embereknek... rohadtul össze kell szednem magam«.”

Demi édesanyja, Dianna szintén leült beszélgetni Kittel egy interjú erejéig, amiben kifejtette, hogyan küzdött ő maga a lánya függőségével.

„Gyanítottam [a droghasználatot]. Ez olyan, mint bármilyen más szülőnél, amikor látsz bizonyos dolgokat, jeleket, melyeket nem akarsz elhinni, hogy valóban azok. Tehát amikor mondják neked, hogy nem az folyik a háttérben... annyira hinni akarsz nekik, hogy magam is hosszú ideig tagadtam az egészet” – mesélte Kitnek.

„Nem tudtam. Nem láttam őt valójában, így amikor azt mondta, hogy 'Ó, dehogy, nincs semmi sem. Nem drogozok, nem iszom, én nem művelek ilyeneket', akkor miért is ne hittem volna neki?”folytatta Dianna.

A Glee színésznője étkezési zavaraival kapcsolatban is megnyílt, Kitnek elmesélte, hogy az egész tinédzser kora előtt kezdődött.

„Ez mindig ott volt az életemben. Elkezdtem kényszeresen túlenni magam. Sütiket sütöttem, aztán megettem az egészet. Ezzel azt értem el, hogy elégedetlen lettem a saját testemmel. Elkezdtem teljesen éheztetni magam, ami átment hánytatásba, és őrült harcot vívtam magammal. Egyre durvábbá vált, néha csak vért hánytam. Ez ébresztett rá arra, ha nem állok le, meg fogok halni.”

Demi 2010-es rehabilitációs adagja után, a fiatal sztár nagyobb megértéssel távozott olyan tekintetben, hogy édesanyjának milyen kihívásokkal kellett szembesülnie.

„Voltak problémáim, amiken nekem is dolgoznom kellett, mert nem mutattam jó példát neki” – árulta el Dianna Kitnek. – Szörnyen rossz étkezési zavarom volt sok, sok éven át, és nem is vettem észre, és szembesülnöm kellett a ténnyel, hogy én is szenvedek. És sok olyan dolognak, amiken Demi átesett az érkezési zavarral, köze volt ahhoz, hogy mialatt felnőtt, mit látott, és nekem is volt komoly depresszióm és aztán úgy végeztem, hogy segítséget kértem, és egy közbelépést iktattak be mondván, hogy 'Anya, segítséget kell szerezned.'.„

Azután, hogy mind Demi, mind édesanyja segítségért fordultak, közelebb kerültek egymáshoz, és erősebbek lettek családként.

”Mentális problémával küzdöttem, és hozzá hasonlóan, én is segítségért fordultam a problémáimmal, és miután ezt megtettem, sokkal szorosabb lett az anya-lánya kapcsolatunk, valamint a családunk is erősebb lett„ – mondta Dianna.

”Annyira büszke vagyok rá, olyan boldoggá tesz„ – mondta Demi édesanyjához fordulva. ”Nagyon szeretem őt!"

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek