Starity

Liptai Claudia szurikátát fogadott örökbe

2013. december 11. 16:04   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liptai Claudia kislánya, Panka bolondul az állatokért, éppen ezért a színésznő a Fővárosi Állatkertből egy szurikátával lepte meg őt.

hirdetés
Liptai Claudia szurikátát fogadott örökbe
Fotó: TV2

A hatalmas állatbarát sztároknak fontos az állatok jövője, éppen ezért szoktak örökbe fogadni. Liptai Claudia sem tett másképp nemrég: kislányát egy szurikátával lepte meg.

Sok gyermek örülne egy vízilónak, egy zsiráfnak vagy akár egy kengurunak, amit háziállatként tarthatna, ám ezeknek a kívánságoknak a hallatától is rosszul vannak a szülők, pedig ez egyszerűbb, mint hinnék.

„Az állatkerti állatok örökbe fogadása esetén a megajándékozott öröme társul az állatkerti állatok támogatásának nemes gesztusával – nyilatkozta az Alapítvány a Budapesti Állatkertért kuratóriumi elnöke, Montksó Éva a Borsnak. Most karácsonyi akciót indítottak, advent idején a bevásárlóközpontokban is örökbe lehet fogadni az állatkákat.

Clau pedig, aki nemsokára teljesen felforgatja a csillagkútiak életét, ki is használta a lehetőséget. Kislánya, Panka imádja az állatokat, sőt, már egy görög teknős büszke tulajdonosa is, ám ő ezzel nem elégedett meg. Mivel tudja, hogy nem csinálhat állatkertet a szobájából, édesanyja úgy döntött, a Fővárosi Állat- és Növénykert egyik lakóját, egy szurikátát fogadnak örökbe.


Fotó: Fejér Bálint

Természetesen más városokban, például Győrben vagy Veszprémben is várják az örökbefogadókat, akik anyagilag is támogatják kedvencüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek