Starity

Ferenc pápa lenyomta Miley Cyrust

2013. december 11. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Miley Cyrus rajongói mindent megtettek azért, hogy kedvencük nyerje el a TIME magazin rangos díját és a címlapot, végül az egyházi méltóság népszerűbbnek bizonyult nála.

hirdetés
Ferenc pápa lenyomta Miley Cyrust

Miley Cyrus az idei évben állandó témát szolgáltatott a sajtónak, így nem is volt meglepő, hogy a TIME magazin Év embere címére is szóba került, sőt, az internetes szavazás jóvoltából még a TOP 10-be is bekerült, egyetlen szórakoztatóipari személyiségként.

A címet azonban mégsem sikerült megkaparintania, hiszen a magazin szerkesztői a 10-es listából végül Ferenc pápát választották ki győztesként, aki 2013 márciusában vette át a katolikus egyház vezetői posztját.

A twerkölésért, úgy tűnik, nem jár ilyen neves kitüntetés, ám az énekesnőnek így sem kell panaszkodnia az idei esztendőre, hiszen számos zenei díjat nyert We Can't Stop című slágeréért, és jövőre is biztosan be fog zsebelni néhány további trófeát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek