Starity

Apja súlyos kárt okozott Ellie Goulding életében

2013. december 12. 20:08   |   Szerző: mialamia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ellie Goulding a napokban több interjút is adott, melyekben először beszélt nyíltan problémáiról és az édesapjával való kapcsolatáról.

hirdetés
Apja súlyos kárt okozott Ellie Goulding életében

A brit énekesnő karrierje csúcsához közeledve egyre több interjúra kap meghívást, legutóbb a Cosmopolitan és a Stylist magazintól kapott felkérést, amikben őszintén beszélt étkezési problémáiról, édesapjával való kapcsolatáról, Miley Cyrusról, a Niall Horannal való viszonyáról, sőt egy megdöbbentő dolgot is elárult.

Szerinte Miley hihetetlenül tehetséges művész, és mindenben százszázalékig támogatja, hiszen ki bírálhatja el azt, hogy mi művészet és mi nem? Lady Gagáról hasonlóképp vélekedett, sőt azt is elárulta, hogy szoros barátságot ápol Taylor Swifttel is.

Étkezési problámákkal és önértékelési zavarokkal küzdött a karrierje kezdetén, ugyanis annyira meg akart felelni a médiának és a közönségnek, hogy alig evett, és folyamatosan edzeni járt: „Átmentem egy nagyon bizonytalan korszakon. Meg voltam arról győződve, hogy kövér vagyok, nem tetszett az alakom és a nagy orrom”majd megerősítette, hogy már rendben van, bár egy pánikroham után gyógyszeres kezelésen és terápián is részt kellett vennie.

Az édesapjával való kapcsolata kitérve pedig hozzáfűzte, hogy valójában nem tudja, mi is történt, egyszer csak kilépett az életükből, és megszakadt a kapcsolat, amely szerinte soha nem fog rendbe jönni, akkor sem, ha az édesapja felkeresné és meghallgatná őt. Talán édesapja hiánya miatt gondolja úgy, hogy az édesanyja az, akire a legjobban felnéz.

„Nem engedhetem meg magamnak, hogy érzelmileg kötődjek ilyen emberekhez... túlságosan is káros. Csak egy óriási kérdőjel marad benned, hogy miért nincs ott. Fogalmam sincs, mi történt, de nem az én dolgom kideríteni. Ha valaha gyermekeim lesznek, sosem hagyom, hogy az apjuk eltűnjön az életükből.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek