Starity

Megjelent Lea Michele első önálló dala

2013. december 12. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December 10-én debütált Lea Michele első önálló dala, amiről elárulta, ez segített neki abban, hogy megtudjon birkózni barátja halálával.

hirdetés
Megjelent Lea Michele első önálló dala

A 27 éves színésznő debütáló albuma 2014 márciusában jelenik meg, amiről az album első kislemeze a napokban debütált, amivel kapcsolatban Lea kifejtette, mért pont a Cannonballra esett a választás, és miként segített neki feldolgozni a júliusban történt veszteségét.

„Amikor először meghallottam a dalt, fizikailag is hatott rám. Számomra ez jelentette az erőt- mesélte az MTV News riporterének. „Minden nap meghallgatom és tudom, hogy nem ok nélkül került bele az életembe. Nekem nagyon sokat segített, és remélem másokra is ilyen hatással lesz.

A dalszöveg Sia Furler és Benny Blanco érdeme, a szám pedig eredetileg nem Lea számára készült, azonban a szövegből áradó hatalmas erő, ami segít a nehéz időkben, elérte, hogy a dal a Glee csillagának himnuszává váljon.

„Azt hiszem, a legjobb dolog benne, hogy ez egy univerzális dal, ami segített a veszteségem feldolgozásában. Kifejezi, hol tartok jelenleg, és számomra ez egy inspiráló dal. Egy biztos pont, ami erőt ad nekem.

A dal felvétele érthetően érzelmes folyamat volt és Lea elárulta, hogy még édesapja is elsírta magát a stúdióban.

„Sia azt kérdezte: »Hogy érzed magad ebben a pillanatban?« Én pedig azt feleltem, »Úgy érzem, a bánat a legnehezebb dolog az egész világon. Meg van a lehetőséged, hogy egy bizonyos ponton hagyod magad szétesni, vagy pedig megpróbálhatod kihozni belőle a legjobbat«. Aztán azt mondtam, hogy muszáj kijutnom belőle, túllépni az emlékén, és mindent megtenni érte, amit csak tudok!

Az énekesnő egyébként az utolsó pillanatban döntötte el, hogy a Cannonball és az If You Say So rákerül az albumra. „Cory az albumon szereplő összes dalt hallotta, természetesen ennek a kettőnek a kivételével. És rájöttem, hogy megvan a lehetőségem arra, hogy bármit hozzáadjak az albumhoz. Szóval leültünk Siával, és megszületett az If You Say So, ami nagyon-nagyon-nagyon személyes és intenzív dal a számomra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek