Starity

Eljegyezték a Victoria's Secret angyalát

2013. december 13. 16:04   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victoria's Secret angyalkájának, Lindsay Ellingstonnak talán nem is telhetett volna jobban a 2013-as éve: nemcsak karrierje van sínen, hanem megtalálta a nagy Őt is, aki a múlt hónapban megkérte a kezét.

hirdetés
Eljegyezték a Victoria's Secret angyalát

A 29 éves Lindsay Ellingston a Victoria's Secret 2013-as divatbemutatójának premierjén kürtölte világgá a nagy hírt: feleségül kérték, és ő igent mondott!

A gyönyörű modell 2010-ben jött össze Sean Claytonnal, aki több hollywoodi film rendezésében is szerepet vállalt, mint például a Lara Croft: Tomb Raider, a Holiday és a Miss Marple-sorozatok. A pár éppen Sean szüleinél töltötte a hálaadás ünnepét Ohio államban, amikor a fiú – vacsora közben – hirtelen fél térdre ereszkedett és az egész családja előtt megkérte a topmodell kezét, aki természetesen igent mondott. Romantikus, nem?

A modell így kommentálta a lánykérést hivatalos Twitter-profilján: „Igen, feleségül kértek! A szerelmem múlt hónapban tette fel a nagy kérdést, s boldogabb nem is lehetnék! Csókolok mindenkit!”


Lindsay és Sean Clayton három éve jöttek össze egymással – azonnal egymásba szerettek

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek