Starity

Megjelent Beyoncé új albuma

2013. december 13. 17:05   |   Szerző: Beliyah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon jelent meg az énekesnő új albuma teljes titokban, mely megvásárolható az iTuneson. A lemezen 14 új dal és 17 kisfilm hallgatható és nézhető.

hirdetés
Megjelent Beyoncé új albuma

Beyoncé eddig négy szólólemezt készített el karrierje során, ám a mai napon jelent meg ötödik albuma mindenféle promóció nélkül, mely a Beyoncé címet kapta. Az énekesnő eddig teljes titokban készítette lemezét, a rajongók semmi információt nem tudtak róla.

Beyoncé turnéja még mindig tart, a turné közben vett fel 14 új dalt és készített el 17 darab kisfilmet, melyeket világszerte vettek fel, olyan helyeken, mint például Houston, Rio de Janeiro vagy éppen Párizs. A kisvideókból és dalokból az énekesnő Youtube-fiókján megtekinthetünk, illetve meghallgathatunk félperces részleteket.

Az albumon többekközött olyan előadókkal hallható, mint férje, Jay-Z, lánya, Blue Ivy, az énekes Drake, vagy éppen Frank Ocean.


Az album borítója

1. Pretty Hurts
2. Haunted
3. Drunk in Love (featuring Jay Z)
4. Blow
5. No Angel
6. Partition
7. Jealous
8. Rocket
9. Mine (featuring Drake)
10. XO
11. Flawless (featuring Chimamanda Ngozi Adichie)
12. Superpower (featuring Frank Ocean)
13. Heaven
14. Blue (featuring Blue Ivy)


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek