Starity

Taylor Momsen: „Nem sértegettem Rihannát!”

2010. augusztus 24. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl sztárja azt bizonygatja, hogy nem akarta megsérteni Rihannát azzal, amit múltkor mondott, rosszul idézés történt.

hirdetés
Taylor Momsen: „Nem sértegettem Rihannát!”

A színész-énekesnő szókimondó stílusán már meg sem lepődünk. Legutóbbi „áldozata” RiRi volt. A szőkeség a Spin magazinnal készített interjút, amin azt mondta a másik énekesnőről, hogy „ő nem rock, nevetséges és unalmas”.

Taylor nemrég viszont megpróbálta kimagyarázni ezt a – szerinte – emberek által félreértett mondatát. „Először is, azt szeretném mondani, hogy az újságban hibásan idéztek. Épp a rock és a pop közötti ellentétekről beszéltem, és a világ jelenleg tele van poppal. Nincs rock, és az embereket, akik úgy öltöznek, és gitárokat használnak a videoklipjükben, a nézőközönség rocknak tituálja.”

Majd az Umbrella énekesnőjéről is beszélt. „Én és a Pretty Little Reckless próbáljuk visszahozni a rockot, és Rihanna... én nem sértegettem Rihannát. Ő nagyszerű! Az Eminemmel elkészített Love the Way You Lie című daluk fantasztikus. Nagyon jó szám.”

Hogy ehhez a másik énekesnő mit szól, arról egyelőre nem tudunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek