Starity

Remake készül a Csupasz pisztolyból

2013. december 14. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Paramount stúdió újra életet lehel a Csupasz pisztoly-szériába. Leslie Nielsen halála után új színész, a Másnaposokból ismert Ed Helms fogja alakítani Frank Drebint.

hirdetés
Remake készül a Csupasz pisztolyból

A Csupasz pisztoly-filmek bő két évtizede készültek, és azóta – elsősorban a főszereplőnek, Leslie Nielsennek köszönhetően – kultuszsorozattá nőtte ki magát. A Paramount stúdió december 13-án bejelentette, hogy újraélesztik a vígjátéksorozatot, a 2010-ben elhunyt Leslie Nielsen helyét a Másnaposokból ismert Ed Helms fogja betölteni.

A stúdió már két írót is leszerződtetett, Thomas Lennon és R. Ben Garant személyében, akik a Reno 911 stábjában már szereztek rutint rendőrhumor terén, illetve ők jegyzik az Éjszaka a múzeumban című filmet is írókként. A rendező kilétéről és bemutató dátumról egyelőre nem nyilatkozott a stúdió, de hamarosan ezekre is fény derül.

A nagy sikerű eredeti, Jim Abrahams, David Zucker és Jerry Zucker által készített trilógiának egyébként lett volna egy negyedik része is, amelyet Leslie Nielsen nélkül forgattak volna le. Videóra szánták, de annyira jól sikerült a forgatókönyv, hogy rövid ideig mégis úgy tűnt, hogy mozikba kerül, végül a költségvetéssel kapcsolatos viták miatt a projekt leállt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek