Starity

Niall Horan és Palvin Barbi ismét együtt szórakoztak — videó

2013. december 14. 20:08   |   Szerző: Crazymofo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most, hogy a One Direction a megérdemelt pihenését élvezheti az egész éves munka után, Niall Horannak bőven jut szabadideje. Ezúttal Palvin Barbarával töltött el egy kis időt.

hirdetés
Niall Horan és Palvin Barbi ismét együtt szórakoztak — videó

Nemrégiben moziban jártak, majd együtt buliztak egy szórakozóhelyen – rögvest elkezdődtek a találgatások, vajon mi lehet köztük.

Ezúttal ismét szárnyra kaptak a pletykák: Niall egyik szenvedélye a golf, így nem csoda, hogy ismét betért kedvenc golfklubjába, de ezúttal a gyönyörű modellel, Palvin Barbarával. Ez a Twitteren derült ki, hisz nemcsak a klub erősítette meg, hogy együtt voltak, hanem Ross Jackson is, aki szintén ott volt és boldogan írt arról, hogy kikel is találkozhatott.

Melesleg nemcsak Niall, hanem Harry Styles is élvezi a kis szünetét, nem is egy, hanem két nővel! Az énekes édesanyjával és nővérével töltötte a napját Londonban, még Gordon Ramsay-vel, a népszerű szakáccsal is összefutott, amit egy kép is igazol.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek