Starity

Miley Cyrus csupasz melleivel rémisztget

2013. december 15. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő karácsonyi képeslapon tárta fel magát: smink nélkül, nyelvét a fagyos, esős időben nyújtogatva mutogatja magát.

hirdetés
Miley Cyrus csupasz melleivel rémisztget

Miley Cyrus a melleivel és péniszével kíván boldog karácsonyt a rajongóinak! A Wrecking Ball énekesnője egy ünnepinek aligha nevezhető fotót posztolt a Twitterre, amelyen igazán kitárulkozik – természetesen, észben tartva rajongói nagy részének életkorát, cenzúrázta a melleit szívekkel, melybe a „Boldog karácsonyt” feliratot firkálta.

Az énekesnő a Free the Nipple című független dokumentumfilmet szeretné így népszerűsíteni, amely jövő januárban kerül a mozikba, és az amerikai cenzúrát veszi górcső alá: vajon az erőszakot kevésbé cenzúrázzák, mint az intim képeket?

Az egykori Disney-sztártól mindenesetre nem áll távol a magamutogatás, a Terry Richardson-rendezte Wrecking Ball-klipben teljesen pucéran látható, valamint a nyilvánosságot is megbotránkoztatja különös hacukáival.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek