Starity

Puskás Peti megsérült

2013. december 15. 13:01   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Puskás Peti, a Megasztár felfedezettje rendszeresen jár focizni a haverjaival, most azonban nem csak szórakozást jelentett számára, hanem erős fájdalmat is. Az énekest eltalálta a labda és valószínűleg agyrázkódása lett.

hirdetés
Puskás Peti megsérült
Fotó: RedLemon

A Sztárban sztár egyik versenyzője, Puskás Peti az egyetemi barátaival jár el focizni, néhány napja azonban eltalálta a labda, amitől nagyon rosszul lett, így az agyrázkódás sincs kizárva. A Jóban Rosszban volt színésze el is mesélte, hogy történt az eset.

„Az egyetemi barátaimmal rendszeresen összejárunk focizni. A legutóbbi edzésen megpattant a labda, és halántékon talált – kezdte az énekes.Azonnal a földre rogytam, és nagyon megszédültem. Este, sőt másnap sem lettem jobban. Nagyon tompa voltam, csak harmadnapra múlt el a borzalmas érzés – mondta a StoryOnline-nak.

Az énekes nem fordult orvoshoz, így nem biztos, hogy agyrázkódást kapott, de állítása szerint régebben már fordult nála elő hasonló baleset, amikor az orvosok agyrázkódást diagnosztizáltak. Szerinte most is erről lehet szó, csak enyhébb formában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek