Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: The Saturdays

2013. december 17. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű brit lánybanda sok címlapon volt már látható, mi pedig most összegyűjtöttük a legszebbeket, és a legcsúnyábbakat is!

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: The Saturdays

A The Saturdays 2008 óta van a köztudatban, ezalatt pedig számtalan fotó készült róluk – jók és rosszak egyaránt, így most megtekinthetitek a lányok legjobb és legrosszabb címlapfotóit!

A legjobb címlapfotók:

More – 2013. március

Ehhez a számhoz két címlap is készült: az egyiken Mollie, Vanessa és Frankie, a másikon pedig Rochelle és Una látható. Mind az öt lány igazán szép, a retus tökéletes, nem estek vele túlzásba.


EP – 2011. december

A kevesebb néha több – mondhatnánk, ha megnézzük ezt a címlapot. A lányok mindannyian fehér pólóban és farmernadrágban láthatóak, ami egyszerű, de nagyszerű! A retusálás itt is pont elég volt, bár a fényerő a képen nem a legtökéletesebb.

FHM – 2009. március

A férfiaknak szóló magazin címoldalán a lányok igazán dögösek ezekben a bőrszerkókban! Igazából nincs is semmi, amibe bele lehet kötni ezen a képen: dögös, szexi és mindannyian gyönyörűek.

Glamoholic – 2013. január

A végzet asszonyai – lehetne akár ez is a kép címe. Az öt hölgyeménynek igazán jól áll ez a sötét stílus, mindannyian nagyon csinosak.

FHM – 2010. február

Egy évvel azután, hogy a lányok 2009-ben a férfimagazin címlapján szerepeltek, újra ők kerültek a borítóra, ismét dögös bőrszerkóban, ami kiemeli fantasztikus vonásaikat, emellett pedig retusálás, és a beállás is tökéletes lett!

A legrosszabb címlapfotók:

Fabulous – 2009. május

Ezen a fotón a lányok nem a legelőnyösebb arcukat mutatják, ráadásul a beállásokat, és a retusálást is elrontották. Mollie sminkje sikerült a legrosszabbul: túl erős lett és szinte felismerhetetlenné maszkírozták.

You – 2013. január

Bár a lányok édesen mosolyognak a címlapon, ez sem tudja elvonni a figyelmet a kép hibáiról: Mollie mintha bele akarna dőlni Frankie ölébe és a többiek póza sem éppen előnyös, ráadásul a retusálás is túlzottan erős lett, ami legjobban a hajuknál vehető észre.

We Love Pop – 2013. január/február

A You címlapja mellett egy másikat is sikerült elrontaniuk a képszerkesztőknek: a We Love Pop magazin címoldalán az öt gyönyörű tehetség látható, készülődés közben. Ugyan a fotókon direkt lettek elrontva a sminkek, a furcsa arckifejezések nem teszik a lányokat aranyossá, és a túlzásba vitt retusálás így is észrevehető.

Fabulous – 2011. május

A lányok ezen a fotón nem hozták a formájukat. A hajuk ápolatlannak, zsírosnak tűnik, a retusálás egyes részeken jó, más részeken viszont mintha kimaradt volna, ráadásul szegény Vanessa szinte eltűnik Mollie és Rochelle között.

Fate – 2009. április

Egy nagy hibája van a fotónak, mégpedig az, hogy a lányok ruhája színes, ők maguk pedig fekete-fehérek. Ez még nem is lenne baj, azonban a ruhák színe igen erős lett, a lányok viszont nem látszanak annyira. Szerencsére a retusálás pont elég lett, így nem tűntetek el teljesen színes, testhezálló ruháikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek