Starity

Íme az NRJ Music Awards nyertesei

2013. december 17. 13:01   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December 14-én este került megrendezésre a 15. NRJ Music Awards, mely során olyan hírességekkel találkozhattunk a vörös szőnyegen, mint Katy Perry, Shy'm, a One Direction, Alizée vagy Tal.

hirdetés
Íme az NRJ Music Awards nyertesei

Idén is megrendezésre került az NRJ Music Awards, méghozzá szám szerint a tizenötödik alkalommal. Az esemény a Cannes-i Palais des Festivalsban zajlott, a vörös szőnyegen pedig több ismert sztár is feltűnt, mint például Katy Perry, Taylor Swift, Matt Pokora, Alizée, Tal, Shy'm, Will.I.Am, Louis Delort, Christophe Mae, Bruno Mars, James Arthur vagy a One Direction.

Közülük sokan trófeával a kezükben térhettek haza, ám voltak, akik a színpadra is álltak. A Black Eyed Pease együttes volt frontembere, Will.I.Am is a fellépők között volt, méghozzá a Scream & Shout című dalát adta elő, melyet még Britney Spearsszel vettek fel közösen nemrégiben. Azonban a színpadon nem Britney, hanem a Moi... Lolita című dalával ismertté vált Alizée állt mellé.

Alizée azonban nem csak ebben az egy produkcióban tett eleget a felkérésnek, hanem Tallal is színpadra állt, s együtt énekelték el a Le Tourbillon című dalukat, melyet nemrég vettek fel a stúdióban.

Íme a győztesek listája az idei NRJ Music Awardsról:

Az év frankofón áttörése: Louis Delort
Az év nemzetközi áttörése: James Arthur
Az év női frankofón előadója: Tal
Az év női nemzetközi előadója: Katy Perry
Az év férfi frankofón előadója: Stromae
Az év férfi nemzetközi előadója: Bruno Mars
Frankofón duó/Az év együttese: Robin des Bois
Nemzetközi duó/Az év együttese: One Direction
Az év frankofón dala: Stromae – Formidable
Az év nemzetközi dala: Katy Perry – Roar
Az év videója: One Direction – Best Song Ever
NRJ tiszteletdíj: Christophe Mae

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek