Starity

Klippremier: Eminem feat. Rihanna - The Monster

2013. december 17. 15:03   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az énekesnő és a rapper legújabb közös videoklipje, ami The Monster névre hallgat.

hirdetés
Klippremier: Eminem feat. Rihanna - The Monster

Ma hajnalban, pontosan 2 órakor tették fel Eminem és a barbadosi énekesnő legújabb közös videoklipjét. A dal The Monster címre hallgat, amit már október végén publikáltak a rajongóknak.

A kisfilmben Rihanna a terapeutát alakítja, míg a rapper a pácienst, aki előtt saját régi klipjeit és más videókat vetítenek le. Megjelenik a „violence” az-az erőszak szó, köztudott ugyanis, hogy Eminem és a felesége soha nem éltek nyugodt házasságot, a family (család) szó, hiszen Marshall mindig küzdött szeretteiért. Az insanity jelképezi, hogy közel volt az őrülethez már, továbbá egykori lázadó énjét is. A „fame a hírnevet takarja, a death” pedig azt, hogy a drogok miatt halál közeli élménye volt, illetve az addiction szavacska, ami függőséget jelent, hiszen a detroiti többször elmondta már, hogy sokáig a nyugtatók illetve alkohol rabja volt.

A klipben szerepet kap Eminem mentora és felfedezője, Dr. Dre és Elton John is a 2006-os Grammy-díjátadó által. Rengeteg régebbi jelenetet újraforgattak, ám valamelyiket bevágták. A videó lényegében arról szól, hogy a rapper szakít régebbi drogfüggő, lázadó énjével, akit bezárnak és tovább él a mostani, valamivel nyugodtabb énje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek