Starity

Megnősült Giedo van der Garde

2013. december 17. 17:05   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Giedo és szintén holland kedvese pár nappal karácsony előtt megtartották esküvőjüket.

hirdetés
Megnősült Giedo van der Garde

A Caterham holland pilótája, Giedo van der Garde és szerelme, Denise Boekhoorn tegnap tartották meg esküvőjüket. A szertartást Hollandiában, Zwollében tartották, a család és a barátok körében.

A ceremóniát a korábbi holland miniszterelnök, Jan Peter Balkenende vezette, mint anyakönyvvezető, az utána lévő fogadást pedig a város legjobb éttermében, a Librijéban tartották. Természetesen a násznép között megtalálhatóak volt a holland motorsport kiválóságai is: tiszteletét tette a legendás Jos Verstappen, Christijan Albers és Tom Coronel is. Giedo előző csapatáról sem feledkezett meg, ugyanis jó néhány Caterham-alkalmazott is megjelent az esküvőn.

Persze rögtön felreppentek a rosszindulatú pletykák, miszerint ez a házasság a holland versenyző F1-es karrierjét is megmentheti, hisz újdonsült apósa, Marcel Boekhoorn Hollandia egyik, ha nem a leggazdagabb üzletembere, aki már eddig is sokat áldozott lánya választottjának karrierjére. Több újság is úgy tudja, hogy Van der Gardének így nagyon nagy esélye van a Sauber egyik ülésére, ahol Adrian Sutil csapattársa lenne.

Giedo azonban nem törődik a pletykákkal, újdonsült feleségével rendkívül boldogok, ahogy azt a Twitter-oldalán közzétett fotó is bizonyítja.

Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek