Starity

Hamilton ismét megkéri Scherzinger kezét?

2013. december 17. 18:06   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több újság is úgy tudja, hogy Nicole elfogadta Lewis meghívását karácsonyra, így együtt fogják tölteni az ünnepeket Svájcban.

hirdetés
Hamilton ismét megkéri Scherzinger kezét?

Az utóbbi hónapokban megint felerősödtek azok a pletykák, miszerint a gyönyörű énekesnő, Nicole Scherzinger és a Forma-1 2008-as világbajnoka, Lewis Hamilton ismét megpróbálják felmelegíteni a kapcsolatukat.

Egyelőre azonban mindkét fél tagad, azt állítják csupán barátság van közöttük, de egyre több forrás cáfol rá erre. A legújabb hírek szerint Nicole elfogadta Lewis meghívását karácsonyra, így a pár együtt fog ünnepelni Hamilton svájci otthonában.

Lewis érthető okokból mindent megtesz azért, hogy Nicole jól érezze magát, és ennek érdekében észvesztő költekezésbe kezdett, a Daily Star szerint vett az énekesnőnek egy egyedi tervezésű gyémánt Tiffany-karkötőt potom 60.000 fontért, egy designer kézi táskát 10.000 fontért, valamint egy 2500 font értékű Christian Louboutin cipőt.

Ez azonban nem minden! Az angol lapok már korábban is beszámoltak arról, hogy Lewis vásárolt egy 40.000 fontos eljegyzési gyűrűt, amit akkor tervez átadni az énekesnőnek, ha már teljesen biztosak abban, hogy ismét elkötelezik magukat. Erre lehet, hogy most az ünnepekkor sor is kerül.

Persze, hivatalosan még semmi sincs megerősítve, Lewis egyelőre Coloradóban készül a 2014-es szezonra, Nicole pedig jelenleg Londonban tartózkodik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek