Starity

Lilu és Istenes Bence fogja vezetni a ValóVilágot

2013. december 18. 14:02   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor két műsorvezetője újabb közös munkát kapott: Lilu és Istenes Bence a januárban induló ValóVilágot is együtt fogja vezetni.

hirdetés
Lilu és Istenes Bence fogja vezetni a ValóVilágot
Fotó: RTL Klub

Nemrég, az X-Faktor fináléjában jelentették be az Itt a lét a tét című dal eléneklésével, hogy a ValóVilág hatodik szériája január 26-án fog indulni az RTL II-őn és most már a műsor házigazdái is megvannak: a Bors információi szerint a Lilu-Istenes Bence páros már biztosan figyelni fogja a Villalakók életét.

Az X-Faktorban Bence bebizonyította – sokak meglepetésére -, hogy rá lehet bízni egy egészestés műsort, emelett az oka is megvan annak, hogy miért ők kapták a realityt. Sebestyén Balázsnak ugyanis új műsora lesz hamarosan, és a rádiózás mellett nem lenne elég ideje a valóságshow-ra és Sthol András sem kerülhetett szóba, hiszen nem kapta még meg az engedélyt a visszatérésre.

Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter az értesüléseket nem cáfolta, de még nem is nyilatkozott semmit az üggyel kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek