Starity

35 évre ítélték a pedofil frontembert

2013. december 18. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy éve bombaként robbant a hír, miszerint a Lostprophets énekese, Ian Watkins pedofil. Az énekes a múlt hónapban színt vallott, tárgyalása a mai napon volt.

hirdetés
35 évre ítélték a pedofil frontembert

2012 decemberében sokkolta a Lostprophets-rajongókat a hír, miszerint az együttes énekese, az akkor 35 éves Ian Watkins pedofil, gyermekeket molesztált, valamint erőszakolt meg. Az ügyben érintett volt két hölgy is, akiket szintén letartóztattak. Az énekes a múlt hónapban tört meg, és bevallotta, hogy valóban molesztált egy kisbabát, akit a rajongója ajánlott fel neki, ám nemi erőszakot nem követett el.

Az énekes számítógépén ezen felül rengeteg olyan fotót találtak, amin 14 év alatti lányok meztelenül láthatóak, továbbá állatpornó-felvételeket is találtak. Az énekes semmiféle megbánást nem mutatott a mai napra kitűzött tárgyaláson. A bíró elmondta, hogy Watkins veszélyes a társadalomra, különösképpen a fiatalokra, ezért igen hosszú büntetést kell kapnia.

Ian Watkinst bűnösnek mondták ki, és 35 éves börtönbüntetést kapott, csak 23 év után vizsgálható újra az ügye. Az énekes, miután felfogta az ítéletet, remegni kezdett, mialatt a tárgyalóteremben többen ujjongani kezdtek az ítélethirdetést követően. A két hölgy, akik szintén részt vettek a szörnyű bűncselekményekben, 14, valamint 17 éves börtönt kaptak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek