Starity

Kim Kardashian: „Az anyaság teljesen megváltoztatott”

2013. december 19. 16:04   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashian teljesen megváltozott, mióta júniusban világra hozta első gyermekét, Nori Westet: először több hónapig visszavonultan élt a médiától és a papparazziktól, azóta viszont úton-útfélen csak kislányával látjuk, akinek lehet, hogy hamarosan testvére is érkezik.

hirdetés
Kim Kardashian: „Az anyaság teljesen megváltoztatott”

Kanye West, a világhírű rapper és menyasszonya, Kim Kardashian, világéletükben azt hangoztatták, hogy nagy családot szeretnének, lehetőleg kevés korkülönbséggel a gyerekek között. Most, hogy a kis North West is betölti a 6 hónapos kort, a pár máris elkezdett gondolkodni a család bővítésén.

Nyárra tervezik az esküvőt Kimék, azután pedig biztosan születik kistestvére Norinak, ha előbb nem is. Kim imádja a lányát, Kanye pedig szerelmes Northba” – mondta a pár egy közös barátja az E!Online-nak.

A gyermekáldás valóban megváltoztatta az előtte partizásairól és nagyvonalú életéről ismert lányt, aki próbálja kerülni a feltűnést – habár ez nem mindig sikerül neki. Legutóbb kora ősszel közzétett Twitter-fotóján háborodott fel a világ, amin egy szál egyberészes fürdőruhában pózolt.

„Teljesen érthető, hogy Kim vissza akart vágni a terhesség alatt felszedett kilóin gúnyolódóknak és élcelődőknek. A képen megmutatta, hogy fantasztikus alakja lett annak ellenére, hogy sokan lekövérezik. Milyen alapon? Más különben ez egy sima fürdőruhás kép, semmi más – nyilatkozta Kim Kardashian sajtósa az említett kép kapcsán.

„Az anyaság teljesen megváltoztatta az életem – nyilatkozta Kim nemrég online, hiszen terhessége óta nagyon interjúkat sem hajlandó adni. „Teljesen másak lettek a prioritásaim. Azelőtt a divatnak életem, azt hittem teljes az életem, de ez így utólag visszanézve elég nevetséges. Elképzelni sem tudom az élete a lányom és Kanye nélkül – vallotta be Kim.

Amikor a riporter megkérdezte tőle, mégis mit szeret legjobban a kislányában, Kim azt válaszolta, hogy bár igen nehéz választani, mert kislánya nemcsak nagyon jó, hanem csodaszép is. A legjobb mégis a babaillata és a nevetése! – mondta Kim, s mellékelt is egy fotót gyönyörű kislánya első mosolyának egyikéről.

A karácsonyi ünnepek kapcsán Kim ugyancsak kiemelte a család fontosságát, és azt, hogy az idei lesz az első karácsonya, amit külön családként ünnepel kislányával és jövendőbeli férjével, távol a Kardashian- Jenner családtól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek