Starity

Zaklatják Sandra Bullockot

2010. augusztus 25. 10:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznőt lépten-nyomon testőrök hada kíséri, amióta örökbe fogadta fekete bőrű kisfiát, rasszista leveleket és telefonhívásokat kap.

hirdetés
Zaklatják Sandra Bullockot

Sandra Bullock már jó ideje névetelen leveleket és ismeretlen telefonhívásokat kap éjjelente. A rendőrség informátora szerint a színésznőt azért zaklatják, mert hajlandó volt egy néger kisfiút magához venni.

A névtelen és arctalan zaklatók kifejezetten rasszista üzeneteket küldtek Sandrának, emiatt nyomozást is indított az FBI. A fenyegetések között olyan kijelentések is vannak, mint: Jobb lenne holtan vagy Vidd vissza oda, ahová való!” – nyilatkozta a rendőrség már fentebb említett forrása.

Sandra annyira kiborult, hogy az is megfordult a fejében, visszafogadja Jesse-t, hogy ezáltal még nagyobb biztonságban érezhessék magukat a kisfiúval.
„A házat már így is 'katonai erőddé' alakíttatta át, tizenöt testőrt vett fel, annyira retteg a rosszakaróitól.” – mondta egy közeli ismerős.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek