Starity

Hivalatos: megvan Ant-Man

2013. december 20. 15:03   |   Szerző: N.k

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utolsó Marvel-filmként a Hangyaember lesz feltüntetve, melynek címszereplőjének színészi holléte a mai napon kiderült.

hirdetés
Hivalatos: megvan Ant-Man

A jelenleg mozikban is futó Thor: Sötét világ, a későbbiekben tavasszal megjelenő Amerika Kapitány, Guardians of Galaxy és az Avengers: Age of Ultron után a soron következő az Ant-Man, avagy Hangya lesz, ami 2015 novemberében kerül bemutatásra.

A jobbára csak komédiában és romantikus filmekben szereplő Paul Ruddra esett a választás a karakter megformálására, elhappolva ezáltal a szerepet Joseph Gordon-Lewitt-től, aki viszont a Sandman főszerepét kapta meg.

A rendező Edgar Wright lesz, aki Joe Cornish-sal közösen a forgatókönyv elkészítését is vállalta.

A Marvel univerzum egyik kevésbé ismert karaktere, Henry Pym egy kiváló tudós, aki véletlenül felfedez egy olyan anyagot, amivel a későbbiekben képes lesz a méretét változtatni. Wasp (Darázs) a segítője, akinek szerepére még nem tudni kit fognak választani, csak a találgatások mennek.

Stan Lee alkotta meg képregényként 1962 januárjában Henry Pymet, Jack Kirbyvel és Larry Lieberrel együtt.

Fotó: Marvel.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek