Starity

Berki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolata válságban van

2013. december 20. 18:06   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég született meg a pár első kislánya, Natasa, a szülők pedig már teljesen ki vannak készülve - persze nem a kicsi miatt, Berki ugyanis nem tudja elviselni Pamela féltékenykedését.

hirdetés
Berki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolata válságban van
Fotó: DFP

A TV2 nézői nap, mint nap láthatják Berki Krisztián, Hódi Pamela és a kis Natasa mindennapjait az Édes élet című műsorban. Mint senki másé, az ő életük sem tökéletes, zökkenőmentes, nemrég pedig egy hatalmas veszekedést láthattak a nézők, melynek következtében Pamela kidobta párját a lakásból.

Krisztiánnak a hajdani nyuszilány, Szalonta Szilvi hagyott egy SMS-t, amit Pamela el is olvasott, mire teljesen betelt nála a pohár. Az anyuka kikelt magából, a volt Fradi-vezért pedig az dúlta fel, hogy Pamela a telefonjában kutatott.

„Megdöbbentett Pamela viselkedése. Én soha nem szoktam az ő mobilját nézegetni, eszembe sem jut. Nem is tudom, mit képzelt, amikor belenézett a mobilomba – mondta a Borsnak.

A veszekedés ennyivel nem zárult le: Pamela pofon vágta Kirsztiánt, majd egy bőröndöt adott neki. Berki azonban még kislánya érdekében sem hajlandó békülni.

„Egyetlen nőtől sem vagyok hajlandó eltűrni, hogy pofon vágjon. Még soha életemben nem ütött meg nő. Ráadásul váratlanul ért, mert jobbról vártam, és balról jött. Pamela vagy visszavesz ebből a féltékeny hisztiből vagy soha többé nem megyek hozzájuk vissza. Én mindig is tökéletes családra vágytam, de úgy tűnik, a párom féltékenysége megöli a szerelmünket.

Az újdonsült apa azzal zárta le mondandóját, hogy meg akarja óvni Natasát az ilyen családi veszekedéstől, azt szeretné, ha harmonikus környezetben nőhetne fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek