Starity

Klippremier: Within Temptation feat. Howard Jones - Dangerous

2013. december 20. 19:07   |   Szerző: kicsikoki

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a második kisfilmje a jövő márciusban nálunk koncertező holland zenekarnak, ami egyben a második duett is az albumról. Tarja után Howard Jones is felkerül a Hydrára.

hirdetés
Klippremier: Within Temptation feat. Howard Jones - Dangerous

Újabb klip és dal érkezett a Within Temptation jövő januárban megjelenő albumáról, a Hydráról. Ahogy azt már Sharon elárulta, négy duett lesz az új lemezen, most ezek közül megérkezett a második dal is, ami a Dangerous nevet kapta és, melyben az énekesnő partnere a Killswitch Engage egykori énekese, Howard Jones.

A kisfilmben Jokke Sommer bázisugró és néhány barátjának az ugrását láthatjuk, miközben a zenekar egy gyárban zenél, akárcsak a Fasternél, és a Shot In The Darknál.

A videoklipet Patric Ullaeus rendezte, aki többek között nemrég az Amaranthe zenekarral dolgozott együtt. Sharon elmondása szerint ez az eddigi leggyorsabb számuk, és az egyik kedvence is az új albumról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek