Starity

Robbie Kay külön sorozatot szeretne Sohaországból

2013. december 20. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Once Upon A Time-rajongók, akik beleszerettek a Robbie Kay által alakított Pán Péter ördögi karakterébe, valószínűleg szomorúak voltak, amikor a fináléban Rumple leszúrta őt. De vajon a nézők tényleg utoljára látták a fiatal gonosztevőt, aki sosem vall kudarcot?

hirdetés
Robbie Kay külön sorozatot szeretne Sohaországból

Az E! Online december 18-án kiadott közleménye szerint a sorozat fiatal sztárja, Robbie Kay abban reménykedik, hogy megkapja saját 'Egyszer volt, hol nem volt: Sohaországban' spin-offját.

„Ez egyértelműen egy csodálatos kilátás. Ha tényleg van erre esély, akkor nagyon szeretném ezt a lehetőséget megragadni. Úgy értem, zseniális koncepció lehetne, mint műsor, különösen úgy, hogy Csodaország elég jól teljesít. Így Sohaország, mint birodalom, rengeteg feltárni való dolgot rejt, szóval nagyon nagyon érdekes lenne.”

Azonban lehetséges, hogy Pán Péter valójában nem is halott. A sorozat néhány rajongója arra gondol, hogy a korábban meghalt karakterek visszatérnek, mivel a Gonosz királynő – Regina – új átka eltörölte a régit, így talán Pán Péter és Felix feltámadnak, és valamilyen módon visszakerülnek Sohaországba. Viszont Pán napjai kortalan fiúként meg vannak számlálva, így valamit ki kellene találniuk ahhoz, hogy a homokórát megállítsák.

Arra, hogy a halott karakterek tényleg visszatérnek-e, a rajongóknak még sokat kell várniuk, ugyanis a sorozat március 9-én fog visszatérni a harmadik évad második felével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek