Starity

Idén ők voltak a legnagyobb sztárok — az IMDb szerint

2013. december 21. 16:04   |   Szerző: kat97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December minden évben a statisztikák hónapja, megtudjuk, hogy ki(k) voltak a legjobban öltözöttek, a legbotrányosabbak, a legsikeresebbek. Most a legnépszerűbbekre keressük a választ!

hirdetés
Idén ők voltak a legnagyobb sztárok — az IMDb szerint

Az Internet Movie Database, avagy az IMDb, egy olyan oldal a világhálón, melyet az amazon.com üzemeltet, és minden színész, film, reklám, sorozat megtalálható rajta, amit az emberek keresnek, szeretnek. Az itt regisztrált felhasználók besorolhatják a filmeket egy tízes skálán, melyekből később komoly statisztikák állnak össze jelezve az érdeklődő felvásárlónak, hogy érdemes-e megnézni az adott gyártmányt. Így, ha egy film az IMDb oldalon 7 pontnál magasabb értélést kap, biztosan nem tucatmű.

A portálon rengetegen keresnek rá a színészekre egy év alatt, főleg, miután valamilyen emlékezetes dolog történt azokkal.

2013-ban, nem meglepően, Jennifer Lawrence munkásságára voltak a legtöbben kíváncsiak. A fiatal lány több emlékezetes momentumot is nekünk ajándékozott idén, például mindenki megjegyezte az Oscar-díj-átadón történt esését. Év elején a Napos oldal című filmben, majd az Éhezők viadala-trilógia második részében, a Futótűzben is szerepelt, utóbbival rengeteg bevételi rekordot meg is döntött. Pihenésre, reméljük, szakít az ünnepek alatt alkalmat, hiszen hamarosan startol az Amerikai botrány, melyben állítólag olyan nagyot alakított, hogy megint Oscarra lehet esélyes.

A lista második helyén Chloë Grace Moretz foglal helyet, akit idén a Kick-Assban és a Carrie-ben láthatott a közönség. Utóbbi egy Stephen King által írt horror adaptációja volt, s Julianne Moore volt benne a partnere.

A harmadik legtöbbet kutatott csillag Leonardo DiCaprio, aki az évek alatt eddig egy Oscart se tudott bezsebeli, pedig a Django elszabadul és A nagy Gatsby című sikerfilmekben is részt vett. Jövőre mégis esélyes lehet számára egy Oscar-jelölés, hiszen a karácsony után mozikba kerülő A Wall Street farkasa nevet viselő komédiában ismét letaglózza majd a közönséget.

Az első öt helyezetett másik két tagja idén Ryan Gosling és Tom Hardy lett.

2013 top tíz sztárjának listája:

1. Jennifer Lawrence
2. Chloë Grace Moretz
3. Leonardo DiCaprio
4. Ryan Gosling
5. Tom Hardy
6. Anna Kendrick
7. Johnny Depp
8. Henry Cavill
9. Chris Hemsworth
10. Benedict Cumberbatch

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek