Starity

Sarka Kata kiakadt

2013. december 25. 14:02   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sarka Kata kiakadt egy cikk alatti hozzászólásra. Véleményét a Facebook-oldalán osztotta meg a követőivel, és a Hír24-nek is nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

hirdetés
Sarka Kata kiakadt
Fotó: Sarka Kata Facebook-oldala

Tegnap jelent meg a BorsOnline-on egy cikk a Hajdú családról, amiben az áll, hogy Peti és a két gyerek lebetegedtek. Míg Noncsi és Dávid pihennek, addig a családfőnek így is dolgoznia kell, de megpróbálnak minél előbb kilábalni a vírusból, hiszen 27-én síelni indulnak.

Az egyik Facebook-tag azonban túl messzire ment az utálkozással és a következőt kommentelte a cikk alá: „Remélem, az egész család kihal... Az lenne csak a hír.

Ez Sarka Katát nagyon kiakasztotta és a Facebook-oldalára írta le véleményét:

„Felhívott a Borstól egy újságíró, hogy megyek-e délután a sportrendezvényre, aminek a meghívóján rajta vagyok. Mondtam, hogy sajnos nem, mert itthon kell lennem a gyerekekkel meg a Petivel, mert betegek. Ebből lett mára egy teljesen korrekt cikk, ami alatt az egyik hozzászólás az, hogy inkább halna meg a családom! Elképesztő! N. László a kedves ember neve! Hát én is hasonló jókat kívánok számára! – panaszolta a közösségi portálon, kiírva a férfi teljes nevét.

A felhasználó kommentje alá is rengeteg, nem egyetértő tag fejezte ki, hogy mennyire embertelen volt, amit írt, de Hajdúné posztja alá is sokan írtak hasonló hangvételű kommenteket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek