Starity

Miley az X Factor zsűritagja lesz?

2013. december 22. 15:03   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus többször is fellépett az amerikai X-Faktor színpadán, ám úgy néz ki, az ítélőszéken is hamarosan viszontláthatjuk.

hirdetés
Miley az X Factor zsűritagja lesz?

A minap az X-Faktor atyja, Simon Cowell ejtett el egy-két fontos információt a készülő tehetségkutató új évadával kapcsolatban.

„Nemrég találkoztam Miley Cyrusszal, nagyon megkedveltem őt. Határozottan tud véleményt alkotni” – mondta Simon, aki arra a kérdésre, hogy mégis milyen metorokra vadászik, azt válaszolta: „Olyanok után keresgélek, akik viccesek és élvezet őket nézni a TV-ben. Miley pont ilyen. Nem lehet rá nem odafigyelni”nyilatkozta Cowell, akinek műsorából idén távozott Demi Lovato, aki vissza szeretne térni a zeneiparba – de nem mint zsűritag.

Simon tehát még inkább fel szeretné dobni az X Factor nézettségi szintjét, ám közel sem vagyunk benne biztosak, hogy a botrányhősnő megfelelő lenne mentornak és zsűritagnak.

Egy másik opció Beyoncé lenne, mivel a férfi nagyon megkedvelte a legutóbbi albumát: „Fantasztikus húzás volt Beyoncé részéről, hogy nem harangozta be az új albumát – így mindenki letaglózott tőle!”

Már csak egy kérdés maradt: ugyan melyik mentorált és kezdő énekes adna Miley Cyrus szavára, aki maga is közelebb van a lejtőhöz, mint a diadalhoz?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek