Starity

Selena Gomez még mindig jóban van „anyósával”

2013. december 22. 19:07   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez és Justin Bieber édesanyja, Pattie szorosabb kapcsolatot ápolnak, mint azt hinnénk.

hirdetés
Selena Gomez még mindig jóban van „anyósával”

Miután Justin Bieber és Selena Gomez szakítottak, mindenki azt hitte, hogy Justin Bieber édesanyja, Pattie gyűlöli Gomezt és őt hibáztatja fia romlottságáért, ám ez korántsincs így. Nemrég kiderült: Pattie és Selena igazi jó barátnők. Erről Selena egyik közeli családtagja számolt be a médiának:

„Selena már nem beszél Justinnal, viszont Pattie-vel annál jobb barátságot ápol. Justin anyja nagyon szereti Selenát, és azt is nagyon szeretné, ha újra együtt lennének Justinnal, mivel szerinte nagyon jó tenne a fiának.”

Nemcsak Pattie örülne, ha újra összeállna a Jelena páros, hanem Justin is, mivel nemrég egy interjúban arról beszélt, hogy még mindig nagyon szereti Selenát, és szeretné visszakapni. Erre pedig minden esély megvan, hiszen az énekesnő arra a környékre akar költözni, ahol Justin is. Források szerint szeretne venni egy házat Calabasasban, ahol exbarátja lakik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek