Starity

Alizée új albuma tavasszal érkezik

2013. december 23. 18:06   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy kiadatlan interjú során Alizée őszintén beszélt zenei projektjeiről és az elmúlt hónapok történéseiről. Kétségtelen, hogy a 2014-es esztendő tele lesz meglepetésekkel!

hirdetés
Alizée új albuma tavasszal érkezik

Néhány nappal az ünnepek előtt Alizée nyíltan válaszolt rajongói kérdéseire. Egy hónappal a Danse avec les stars-ban aratott diadalmas győzelme után Grégoire Lyonnet oldalán a 29 éves énekesnő egy pillanatra sem áll meg, hanem folyton otthona, Korzika és Párizs között ingázik. Mint ahogy az idei esztendő vége, 2014 sem kétséges, hogy érzelmekkel teli lesz.

Jelenleg Alizée napjait a Danse avec les stars turné próbái töltik ki, ahol igyekszik a legjobb formáját hozni, miközben időt fordít új albumának előkészületeire is. „Tavaszra tervezem a megjelenését. Dolgoznom rajta a turné közben is. Olyan jó, hogy ennyi minden történik... A lehető legtöbbet akarom ebből kihozni” – nyilatkozta.

Említve a híres DALS turnét, Alizée bevall egy titkot az új kalanddal kapcsolatban: „Nem tudom abbahagyni a táncot, ízelítőt kaptam belőle. Aztán csak két koncert van hetente két hónapon keresztül, úgyhogy tudok dolgozni eközben, s még Korzikára is haza tudok menni.”

Néhány héttel a negyedik szezon vége után, a francia sztár összefoglalta tapasztalatait: „Ez a műsor fizikailag sokkal jobbá tett, mivel nagyon lusta vagyok és imádok enni. Emellett sokkal magabiztosabbnak érzem magam a show óta” – mondja nevetve.

A show alatt Alizée könnyek közt vallotta be, hogy élete legnagyobb hibájának tartotta, hogy exférjével, Jérémy Chatelainnel szétmentek, és ezáltal Annilyt elválasztotta az apjától. Sokan úgy hiszik, Alizée és Jérémy rossz viszonyt ápolnak egymással, de az énekesnő mindezt most cáfolta.

„Habár mindenki a maga módján látja a helyzetet, jól kijövünk egymással. Ez fontos egy gyermek számára. Emellett a show pedig olyan volt, mint egy terápia” – mondta, mielőtt számos pletyka kezdett terjengeni, miszerint Jérémy igencsak mérges lett, amiért Alizée mindezt megemlítette a TV-ben. „Mindaddig, amíg ez nem igaz, én csak jót nevetek rajta. Ha tudnád, mennyi hamis dolog terjeng rólam... Majdhogynem megnevettet.”

A mindig derűs és sugárzó Alizée továbbra is számíthat Grégoire támogatására, aki a DALS-beli kalandok kezdetétől mellette állt: „Ha ez egy szerelem... nem is tudom... tudhatom egyáltalán? Nincs válasz az ilyen típusú kérdésekre, mert nem tudom, mit hoz a jövő. Egy évtizedig éltem a lányom apjával, azt hittem az egy életre szól. Szóval inkább azt mondom, bízom a jövőben.”

Alizée kislánya, a 8 éves Annily nagyra értékeli Grégoire-t, s az énekesnő ennyit mondott: „Már azóta ismerte, mióta először látta őt a show-ban táncosként. Imádja őt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek