Starity

Hivatalos: Justin Bieber visszavonul!

2013. december 25. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes sok rajongónak tette tönkre a karácsonyát bejelentésével, de legalább ugyanennyi embernek tette boldogabbá.

hirdetés
Hivatalos: Justin Bieber visszavonul!

„Drága beliebereim, hivatalosan is visszavonulok. A média rengeteget csámcsog rajtam. Sokat hazudnak velem kapcsolatban, céljuk, hogy kudarcot valljak, de sose hagylak el titeket. Beliebernek lenni egy életstílus” – tweetelte pár órája a kanadai popsztár, aki karácsony napján beledöfte utolsó tőrét is rajongóiba, így tönkretéve a szent ünnepet.

Justin nemrég ugyanezt nyilatkozta, ám akkor sokan nem hitték el állítását, ugyanis az őt irányító menedzsment ezt mind cáfolta. Ám úgy látszik, Bieber mégis komolyan gondolta a dolgokat, hiszen öt év, öt stúdióalbum és megannyi polgárpukkasztó botrány után leteszi a lantot.

„Szeressétek egymást, bocsássatok meg a másiknak, ahogy Isten is megbocsátott nekünk Jézuson keresztül. Boldog karácsonyt, ÖRÖKKÉ ITT LESZEK!” – tette hozzá az énekes, akinek Journals című lemeze két napja jelent meg, december 19-én pedig publikálták Tyga legújabb videoklipjét a YouTube-on, melyben Justin is közreműködik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek