Starity

Lady Gaga végre rálelt a szerelemre

2013. december 26. 12:12   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga a Fashion magazin 2014 februári számának címlapján fog szerepelni, így egy interjút is készítettek vele. Többek között szó esett a divatról, rajongóiról és szerelmi életéről is.

hirdetés
Lady Gaga végre rálelt a szerelemre

Nehéz elhinni, hogy még csak öt éve jelent meg Lady Gaga első albuma, a The Fame, majd számtalan kép, sláger, videoklip követte. A 27 éves énekesnő határozottan lépett be a popkultúra rejtelmes világába. Első illata, a Fame 2012-ben jelent meg, az első héten 6 millió üveg kelt el belőle. Egyetemek elemezték a társadalmi-politikai jelentőségét.

Ő az egyetlen listavezető énekes, aki használta a “transzszexuális” szót a 2011-es Born This Way slágerében, és több mint 40 millió követője van a Twitteren, és 60 millió rajongója a Facebookon. Harcolt a nők egyenjogúságért és kiállt az LMBT közösségért. Tavaly a Time magazin az évtized második legbefolyásosabb emberévé választotta. Sokféle kategóriában tevékenykedik, de a divat se egy kacérkodás számára. Idén Donatella Versace őt választotta reklámarcnak az új kampányához.

Mielőtt Gaga megkezdi a közelgő világ körüli turnéját, leült a FASHION Magazin szerkesztőjével, Elio Iannaccival beszélgetni:

Intim kapcsolata a divattal:

„A divat az egyetlen dolog, ami megmentett engem attól, hogy szomorú legyek. Mindig is törődtem a kosztümjeimmel és a ruháimmal. Amikor elhagyom a lakásom, próbálok csinos lenni, nem úgy, mint egy dögös, szexi lány. Nem aggódom emiatt, én csak azt akarom, hogy érezzetek valamit azzal kapcsolatban, amit épp viselek. Azt akarom, hogy boldog legyél, élvezd az életem színházát, ahogy én is teszem. Nem számít, mi történik a zenémmel vagy, hogy hova megyek – ennek az elragadó lánynak a szíve, soha nem fog eltűnni New Yorkból. Ez vagyok én, nem megjátszás vagy marketing. A divat nagy része az életemnek.”

Zenével a depresszió ellen:

„Az összes fájdalmam a munkába tettem, ez olyan örömteli, mint az album (ARTPOP), és ez az öröm, ha megnézed az album borítóját, olyan, mint egy robbanás, olyan helyről származik, ahol intenzív szomorúság uralkodik, a szívemből, fiatalkorom óta, ez az oka, hogy meg kell értsük egymást, mert én nem születtem boldognak, természetesen mindig örömteli vagyok, vagy hiszek magamban. Szomorú szívvel születtem. Nem éreztem magam élőnek, hacsak nem a színpadon voltam.”

Donatella Versace erejével:

„Soha nem volt senkim, akire felnézhettem volna. Ez eléggé magányos lehet, mert, tudod, valamennyi ember nagyon elfogadó velem mint művész, és néhány ember nem. Látva, Donatella milyen messzire jutott, és nem adja fel, segít nekem, és már érzem, van egy példaképem. Van valakim, akire felnézhetek, és azt mondja: ‘meg tudod csinálni, vagy legalább csak próbáld meg’.”

Rátalálni Mr. Gagára:

„Nehéz volt megtalálni, de végül ráleltem a szerelemre. Mikor találkozol valakivel, akit nem félemlítenek meg azok a bámulatos emberek, akik körülötted vannak, vagy akiktől szeretet kapsz – számomra ez a szerelem. A férfiak nem mindig boldogok velem. Nagyon nehéz egy ilyen nővel együtt lenni, és látni a sikerét.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek