Starity

Kiszivárgott Miley Cyrus legújabb klipje

2013. december 26. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legtöbbek által pornóvideóhoz hasonlított kisfilm a premier előtt felkerült az internetre, ami kissé kiakasztotta az énekesnőt.

hirdetés
Kiszivárgott Miley Cyrus legújabb klipje
Fotó: Terry Richardson

Már egy hete készül legújabb klipjének premierjére Miley Cyrus, amihez a debütálás előtt két előzetest is megjelentetett, melyeknek sikerült kiverniük a biztosítékot az embereknél, ugyanis már akkor sokkal inkább hajazott a pár másodperces szösszenet egy szexvideóra, mintsem egy videoklipre.

Az Adore You című dalhoz forgatott kisfilm megjelenése december 26-ára volt tervezve, egyfajta karácsonyi ajándékként a rajongók számára, azonban egy nappal korábban felkerült a YouTube-ra, aminek a botrányhősnő cseppet sem örült.

„Mind tudjuk, hogy a smilerek újabb rekordot döntöttek volna meg, ha valami f***fej nem szivárogtatta volna ki a klipemet. De minden oké! Legyen jó kedvetek továbbra is” – adta ki magából a Twitteren.

A pajkos, provokatív, botrányos és hasonló jelzőkkel illetett videót a tervezett dátum szerint feltöltötték Miley VEVO-csatornájára is alig félórája, azonban vegyes érzelmeket váltott ki a rajongókból is, hiszen akad köztük, aki imádja, viszont többen állnak a másik oldalon, mely azon a véleményen van, hogy ez nem egy olyan alkotás, amit a publikumnak kellene látnia, viszont abban mindannyian egyetértenek, hogy a 21 éves énekesnő tudja, hogyan kell a figyelem középpontjába kerülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek