Starity

Chris Pine büszkén vallja magát Amerika kapitánynak

2013. december 27. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Star Trek sztárját sosem ismerik fel az utcán: mindig Bradley Coopernek vagy Chris Evansnek hiszik.

hirdetés
Chris Pine büszkén vallja magát Amerika kapitánynak

33 éves, filmsztár, elképesztően jóképű, és egy téli szombat délutánon bármikor meghívhat egy csapatnyi barátot iszogatni, csajokat felszedni, hiszen a pénztárcája dugig van – ha egy szürke, kötött pulcsiban és egyszerű baseballsapkában is lép be egy bárba, felismerik. Hát... nagyjából.

Chrisszel a Men's Journal készített interjút, amelyben elmesélte, többször hitték őt Bradley Coopernek, Chris Evansnek és Ryan Reynoldsnak, mintsem önmagának.

Belépnek egy zsúfolt bárba, a pincérnő kiszúrja őt, és azonnal int neki: „Ne aggódj, nem kell várnod... imádtalak a Másnaposokban!” Elképesztő... Bradley Cooper – az ő klubjában!

Egy másik alkalommal egy fickó lesz teljesen kész, amikor észreveszi Christ, és ráeszmél, Chris Hemsworthszel – Thorral áll szemben! És amikor egy harmadik ember megkérdezi, milyen filmben szerepelt, Pine nyugodtan hazudik, és azt mondja: az Amerika kapitányban. „Ó, istenem, tényleg! Nagyon klassz film” – hangzik a válasz, Chris pedig csak kuncog a markába, szereti feszegetni a határokat, megtudni, ki mennyire szédíthető, és ki az, aki valójában ismeri a munkásságát.

De mégis mi lehet a legrosszabb egy színész életében? Természetesen a csajozás, hiszen a nők megrettennek, ha egy A-listás híresség áll velük szemben. „A lányok folyamatosan bocsánatot kérnek valamiért, én pedig mondom, hogy »drágám, nincs semmi baj, de ha még egyszer bocsánatot kérsz, a beszélgetésnek vége.« Mire megszólal: »Oké, bocsi, nem fordul elő többé.«” És Chris elsétál.

„Nyilvánvalóan nem hagyok nagy nyomot az emberekben. Általában úgy mutatkozom be másoknak, hogy Chris Evans vagy Ryan Reynolds vagyok.”

De hogy elkerüljük a félreértéseket: Pine az a pasas, aki a fiatal Kirk kapitányt alakítja a Star Trek-filmekben, így tulajdonképpen egyfajta Amerika kapitány, hiszen megmenti a Földet különféle űrlények és ellenséges fajok támadásaitól.

„Persze van bennem egy egó-vezérelt ember, aki nagyon versenyképes, versenyző hajlamú. Határozottan nem az az ember vagyok, amivé váltam. Csak erre hozott az életem. Ha megtervezhettem volna, olyan karriert futottam volna be, mint Gosling.”

„Eléggé elveszett voltam, bátorításra vártam. Nagyon érzékeny kölyök voltam, aki mindig óriási szemüveget és sapkákat viselt. Sosem hittem volna, hogy majd filmekben szerepelek. Nyilván erre a gondolatra rásegített a borzalmas bőröm, nem akartam a világra nézni, és nem akartam, hogy mások úgy, pattanásokkal tele lássanak. Szóval tizenöt éves koromban inkább írtam, olvastam, tanultam.”

Pine egy oakwoodi suliban tanult, amely eléggé zárt volt, nem voltak klikkek, klubok, rétegek. „El sem tudom képzelni, milyen lett volna, ha egy rendes általános iskolában vagy gimiben tanultam volna. Nyilván minden nap meggyalultak volna. De itt nem voltak címkék, nem voltak nyomik és császárok, mindenki csak úgy elvolt.”

És mi a helyzet a Star Trekkel? Chris sosem akart szerepelni a franchise-ban: „Odajött hozzám az ügynököm, azt mondta, szerepelnem kell a Star Trekben, én pedig úgy voltam vele: 'Persze... mert amit a leginkább csinálni akarok, egy ki--szott sci-fi film..' Végül rájöttem, ez megváltoztathatja az életem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek